SIVECO Romania a fost invitata sa participe in calitate de partener pedagogic la eDraw proiectul dedicat mediului virtual de colaborare pentru studiul artelor, finantat de Uniunea Europeana
Expertiza in eLearning, consolidata prin numeroase recunoasteri de prestigiu la nivel european, a determinat includerea SIVECO Romania in proiectul eDraw, proiect dedicat mediului virtual de colaborare pentru studiul artelor, finantat din fondurile programului Minerva - SOCRATES 2004 al Uniunii Europene. Proiectul, ce urmareste crearea unui spațiu virtual de colaborare pentru predarea la orele din curriculum artă, se va derula pe parcursul a doi ani.

SIVECO Romania a fost invitata sa participe la acest proiect in calitate de partener pedagogic, urmand sa creeze suportul cadru pentru realizarea transferului procesului si potentialului elearning-ului in disciplinele artistice, asigurand elementele necesare construirii demersului didactic.

'Experienta SIVECO Romania in domeniul eLearning si valoarea produselor noastre recunoscuta la nivel international (intre care cele mai cunoscute sunt nominalizarea la IST Prize, World Summit Award sau eAward for eGovernment) au determinat alegerea noastra, in calitate de partener pedagogic, pentru realizarea cu succes a obiectivelor eDraw. Putem vorbi aici despre un transfer valoros de Know-how care va fi pus in slujba dezvoltarii creatiei artistice, imbunatatirii dialogului artistic intercultural, respectand orientarile moderne ale teoriilor psihologice si pedagogice” spune Lucretia Maiorescu, Directorul Departamentului de Programe Europene din cadrul SIVECO Romania.

SIVECO Romania va pune la dispozitia studentilor, elevilor si profesorilor din liceele si facultatile cu profil artistic un instrument colaborativ pentru comunicare care sa sprijine activitatea didactica.
Acest intrument didactic va oferi un cadru menit sa imbogateasca actul predarii, oferind profesoriilor scenarii coerente care sa aiba structura de curs adecvata din punct de vedere pedagogic.

Totodata, inlesneste si incurajeaza crearea de continut didactic educational in acest domeniu, atat profesorii cat si elevii si studentii au astfel posibilitatea de a-si crea si dezvolta propriile lectii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Oficial Finante: Casele de marcat electronice salveaza bugetul!