Transart anunta Neomanager 7 - un nou produs din categoria software pentru managementul afacerii, menit a completa portofoliul de produse Transart cu o solutie optimizata din punct de vedere al raportului pret/performanta.
Noua solutie nu a fost gandita a inlocui decat partial neomanager 4.0, produs care prin pretul competitiv si serviciile aferente va ramane in continuare una din solutiile preferate de micii intreprinzatori sau de firmele mici care au nevoie de o solutie verificata, accesibila si garantata pe termen lung.

Neomanager 7 este rezultatul unei experiente indelungate in dezvoltarea, promovarea si implementarea a doua produse, B-Org ERP si neomanager 4.0, produse care desi fac parte din aceeasi categorie mai larga - software pentru managementul afacerii, vizeaza totusi nevoi diferite, categorii de clienti distincte si nu in ultimul rand - se bazeaza pe tehnologii diferite pentru a asigura acel raport optim dintre beneficiile asigurate si costurile pe care le implica detinerea solutiei (TCO).

Contactul direct cu piata, cu cerintele clientilor ne-a aratat ca intre cele doua solutii pe care noi le ofeream pana in prezent exista un gol, o treapta lipsa pe scara evolutiei unei companii ľ privita ca potential client al produselor noastre, o zona pe care noi nu o acopeream foarte bine. Realizand un salt calitativ fata de neomanager 4.0, noul produs vine sa acopere tocmai acest gol. Neomanager 7 este mult mai apropiat de solutia noastra ERP (B-ORG) in ce priveste functionalitatea (complexitatea circuitelor de business, documente intocmite), flexibilitatea si performantele oferite, daca avem in vizor companii din categoria IMM.

Insa costurile implementarii Neomanager 7 sunt sensibil mai mici decat cele pe care le implica implementarea solutiei de tip ERP. si aici este vorba pe de o parte de limitarea investitiilor colaterale in infrastructura (cerinte hardware, software de baza), iar pe de alta parte se reduc costurile serviciilor aferente. Alfel spus, performanta oferita astazi de un computer nou cu Windows XP Pro preinstalat este suficienta pentru implementarea Neomanager 7, in timp ce reducerea costurilor aferente serviciilor este rezultatul optimizarii procedurilor de instalare si implementare, pastrand totusi un nivel mediu la capitolul competente ale utilizatorilor aplicatiei ľ in contextul cerintelor de instruire, totul raportat tot la cerintele si complexitatea implementarii unei solutii de tip ERP.

Alegand foarte bine setul de caracteristici oferite si asigurand un nivel ridicat de performanta in utilizare, Neomanager 7 se adreseaza unei categorii largi de potentiali clienti. Daca B-Org ERP acopera foarte bine cerintele unui business de distributie, cu specific FMCG sau IT-hardware, Neomanager 7 se adreseaza tuturor IMM-urilor ce au obiectul de activitate in zona comercial, servicii si productie, care urmaresc o strategie coerenta de dezvoltare si se afla in cautarea celui mai bun produs din perspectiva raportului pret/beneficii.

Consecventa sloganului ThinkClient si fructificand experienta acumulata in cei peste 9 ani in acest domeniu, Transart a supus Neomanager 7 unei perioade de peste 9 luni de teste si optimizari, perioada in care s-au realizat si primele 10 implementari pilot la clienti: Salice ľ Cluj, Mobexpert ľ Cluj, Arena Romania, Nokitel ľ Sibiu, PC Activ ľ Baia Mare, Sintezis Birotica ľ Oradea, Bellplast ľ Cluj, Aramis Distribution ľ Cluj, Maximos ľ Tg.Mures, Westag Ro ľ Piatra Neamt.

A fost o perioada densa in care s-a instruit si completat echipa de consultanti, s-au ajustat procedurile de instalare-implementare si s-au operat optimizari pe baza feed-backului primit in cadrul parteneriatului pe care Transart il stabileste cu clientii sai.

Cu ocazia lansarii oficiale pe piata a noului produs, Marius IURIAN, Managing Partner Transart a declarat: ôReactiile primilor clienti multumiti de calitatea produsului Neomanager 7, alte semnale pe care le avem din piata coroborate cu experienta, seriozitatea si atitudinea proactiva a echipelor noastre de implementare ne indreptatesc sa credem ca noul produs va castiga rapid o cota semnificativa de piata. Previziunile pentru anul viitor - 2007, cele care ne-au ajutat si la alegerea numelui, sunt si mai optimiste: produsul va deveni unul din principalii piloni Transart - cel care ne va ajuta sa crestem ritmul de dezvoltare al companiei fructificand in acelasi timp potentialul pietei locale - numarul mare de IMM-uri care activeaza astazi in Romania.ö


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si