PC Romania a lansat pe data de 21 aprilie 2006 pentru clientii sa din orasele Timisoara, Cluj-Napoca si Ploiesti un nou serviciu: telefonia digitala. Lansarea a coincis cu momentul in care, in Europa, UPC a sarbatorit atingerea unui numar de 1 milion de clienti abonati la serviciul de telefonie digitala.

Odata cu lansarea serviciilor de telefonie digitala, UPC ofera clientilor posiblitatea de a beneficia de servicii de video, date si voce de la un singur operator, intr-un singur abonament, prin alegerea pachetului de servicii Triple Play. Oferta Triple Play inseamna trei servicii de calitate, o singura factura, preturi avantajoase.

äLansarea serviciilor Triple Play reprezinta cel mai important eveniment al inceputului de an 2006 pentru compania UPC. Prin noul pachet, oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si satisface nevoile de informare, comunicare si divertisment prin intermediul a trei servicii performante incluse intr-un singur abonament. in viitorul apropiat, aceaste trei servicii vor fi accesibile tuturor clientilor UPC din orasele mari. ö, a precizat Richard Anderson, CEO UPC Romania.

UPC Romania propune trei tipuri de abonament de telefonie: in valoare de 4 euro lunar, 8 euro lunar si 12 euro lunar. Clientii UPC din Cluj-Napoca, Timisoara si Ploiesti care aleg, pe langa serviciile de televiziune prin cablu, si serviciile de Internet si de telefonie, beneficiaza de multiple avantaje: abonament gratuit cu minute incluse, instalare in 48 de ore, taxa de instalare cadou, modemul oferit gratuit in custodie. Clientii abonati doar la serviciile de televiziune vor plati integral abonamentul de telefonie, dar vor beneficia de minutele gratuite incluse in tipul de abonament ales. Fiecare abonament de telefonie oferit de UPC include minute gratuite catre toate destinatiile nationale: catre reteaua proprie, catre retelele fixe si catre retelele mobile.