Producatorul de memorii electronice Kingston Technology a anuntat incasari record in 2005, in valoare de trei miliarde dolari, cu 22% mai mult decat in anul 2004, informeaza un comunicat al companiei Omnilogic, distribuitor cu valoare adaugata al companiei Kingston in Romania din 2002.
Dupa ce, in anul 1995, Kingston a atins primul miliard de dolari in vanzari, in anul 2004 vanzarile au depasit doua miliarde dolari. in ultimul timp, Kingston a pus mare accent pe produsele Flash, pe linia de produse ValueRAM si pe afacerea de sisteme de operare PC. in plus, memoria HyperX lansata de Kingston continua sa atraga tot mai multi utilizatori, in special pe piata de "consumatori" de jocuri.

In primul an de functionare, 1987, Kingston avea doi angajati si un volum de vanzari de 120.000 dolari, iar acum depaseste 2.800 de angajati in intreaga lume.

"Am ajuns atat de repede la acest nivel datorita suportului si loialitatii din partea vendorilor, angajatilor si clientilor", a declarat John Tu, co-fondator Kingston.

Kingston Technology a anuntat recent lansarea noii memorii microSD de 512 Mb, in dorinta de a veni in intampinarea cerintelor tot mai crescute ale telefoniei mobile si ale utilizatorilor ei. Aceasta are ca principal scop deservirea telefoanelor "smart" si ofera capabilitati sporite de suport MP3 playback, video-download, camere high-quality si 3D gaming.

"Pe masura ce telefoanele "smart" sunt tot mai raspandite, consumatorii familiarizati cu tehnologia cauta spatii de memorare mai mari, pentru a putea descarca si folosi continuturile online. Cu ajutorul noii tehnologii si a posibilitatii de comprimare a fisierelor video, un singur card de 512 Mb poate stoca mai multe filme intregi, descarcate de pe net", a spus Jim Selby, Product Marketing Manager EMEA, Kingston Technology.

Pe langa toate aceste performante, cardul Kingston 512 Mb microSD este instrumentul ideal de back-up pentru adrese, contacte, fotografii, smsuri etc.

Noul card microSD Kingston vine cu un adaptor Secure Digital (SD) pentru a-l putea utiliza ca pe un card SD. Pentru a-l proteja de pierderi accidentale de date, adaptorul are incorporat un switch write-protect. Cardul de memorie 512 Mb a urmat dupa lansarea pe piata a cardului microSD de 256 Mb, Kingston anuntand ca vor urma carduri de si mai mare capacitate.

Fondata in 1987, Kingston Technology Company Inc. este cel mai mare producator independent din lume de produse de memorie si media digitale. Kingston are fabrici in Malaezia, Taiwan, China si Fountain Valley, California. Kingston deserveste o retea de distribuitori, distribuitori de licente si cumparatori cu amanuntul in peste 3.000 de locatii din lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri