Cosmote Romania a anuntat la 6 luni de la lansarea sa in Romania cresterea cu mai mult de 25% a numarului de angajati, de la 400 in decembrie 2005 la peste 500 de angajati la sfarsitul lunii mai 2006. Cresterea semnificativa a echipei Cosmote in Romania cu mai mult de 100 de angajati reflecta prezenta comerciala puternica a companiei in primele luni pe piata si oportunitatile de dezvoltare profesionala pe care aceasta le ofera. Compania elena a mai anuntat ca intentioneaza sa ajunga la un numar de 600 de angajati pana in toamna acestui an.

Noii angajati, majoritatea cu experienta in domeniul telecomunicatiilor, s-au alaturat in principal departamentelor comerciale, tehnice si administrative. Astfel, in vederea modernizarii infrastructurii si extinderii acoperirii, un accent deosebit a fost pus pe recrutarea inginerilor de retea. De asemenea, in cadrul departamentului de marketing si comunicare, s-au alaturat specialisti in cercetare, dezvoltare de produse si servicii, branding si comunicare.

Ne bucuram de increderea si entuziasmul celor peste 100 de noi angajati care s-au alaturat echipei noastre. Adoptand filozofia Crestem impreuna!, Cosmote investeste in marirea echipei, punand accent pe dezvoltarea profesionala a angajatilor odata cu cresterea companiei, a declarat dl. Epameinondas Karavas, director de resurse umane si administratie al Cosmote Romania.

Managementul Cosmote Romania este alcatuit din experti din industria telecomunicatiilor mobile din Grecia si Romania care asigura implementarea know-how-ului tehnic si dezvoltarea brandului pe piata romaneasca.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
INTERVIU | Penny: Acum 10 ani, tot ce nu era romanesc era mai bun
Setari Cookie-uri