Producatorul de solutii de securitate Trend Micro anunta disponibilitatea versiunii PC-cillin Internet Security pentru Windows Vista. Aplicatia ofera protectie anti-virus si nu numai pentru clientii mult-asteptatului sistem de operare al companiei Microsoft.
Deocamdata, utilizatorii pot descarca de la adresa http://www.microsoft.com/athome/security/viruses/wsc/en-us/windowsvistabeta2.mspx, PC-cillin pentru versiunea beta a sistemului de operare Windows Vista.

Microsoft este dornic in a ajuta clientii sa-si securizeze calculatoarele personale cand utilizeaza Windows Vista Beta 2. Suntem bucurosi ca Trend Micro pune la dispozitia clientilor care utilizeaza versiunea beta 2 a sistemului nostru de operare o noua versiune a aplicatiei PC-cillin, spune Mike Sievert, vicepresedinte in cadrul Microsoft.

Windows Vista promite sa ofere beneficii majore companiilor prin accesul mai facil la informatii, posibilitatea de a creste productivitatea celor care lucreaza de la distanta si utilizand echipamente mobile, reducerea costurilor de operare si de suport si, de asemenea, prin furnizarea unei platforme mai sigure.

PC-cillin Internet Security ofera clientilor Windows functii avansate pornind de la cele antivirus si de tip firewall, considerate oarecum standard, si mergand pana la protejarea calculatoarelor in fata noilor amenintari informatice precum atacurile de tip phishing, virusii de retea, spam-urile, intruziunile prin retele wireless, continut web daunator si programe de tip spyware.

Suntem bucurosi sa lucram indeaproape cu Microsoft pe toata durata programului beta pentru Windows Vista, asigurandu-ne ca utilizatorii primesc solutii complete de protectie din partea PC-cillin si a cercetatorilor din cadrul TrendLabs, afirma Lane Bess, director global la Trend Micro, pentru produse si servicii de tip consumer.

Trend Micro si Microsoft nu sunt la prima colaborare. Produsele de securitate Trend Micro sunt folosite in prezent pentru protejarea a peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciului Microsoft Hotmail.

in Romania, Trend Micro este distribuit de compania GECAD NET, membra a Grupului GECAD. Produsele Trend Micro pot fi achizitionate si prin intermediul supermarketului online de produse software www.gecadshop.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri