Varianta finala a caietului de sarcini privind licitatia pentru ultimele doua licente de telefonie din generatia a treia (3G) este disponibila pe site-ul Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologiei Informatiei (IGCTI), informeaza IGCTI.

Caietul poate fi achizitionat pana la data de 1 august 2006, orele 16.00, contra sumei de 3.500 RON. Plata poate fi achitata la sediul institutiei sau prin posta. Principalele modificari aduse variantei finale a caietului de sarcini au rezultat in urma consultarii publice, care au durat trei saptamani, informeaza Rompres.

Astfel, acoperirea minimala pana la data de 31 decembrie 2011 trebuie sa cuprinda Bucurestiul si zece mari orase ale Romaniei, municipii-capitale de judet, alese de candidat. in varianta supusa consultarii, acoperirea minimala era de 45% din populatie, pana la data de 31 decembrie 2011. O alta modificare importanta adusa caietului de sarcini este faptul ca se permite utilizarea tehnologiilor in standardele IMT-2000/UMTS.

Termenul limita de depunere a ofertelor este 4 septembrie 2006, orele 16.00, castigatorii urmand a fi stabiliti pana la data de 15 octombrie 2006. Primii operatori 3G din Romania, Vodafone Romania si Orange Romania, au obtinut licenta in urma cu doi ani, in urma unei licitatii organizate de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si