AOL va introduce o componenta vasta de continut video pe portalul sau, titreaza publicatia New York Times. Aceasta decizie vine in urma pierderii unui numar foarte mare de utilizatori si membri ai comunitatii virtuale AOL, continutul video reprezentand o tactica de recastigare a audientei.

Noile servicii ale AOL, care vor intra in testare incepand de vineri, vor oferi continut video contracost, AOL intrand astfel in concurenta cu magazinul online al celor de la Appple, iTunes. AOL va oferi spre descarcare videoclipuri, emisiuni si episoade din cele mai populare seriale de peste ocean precum si filme ale retelei TNT. Spre exemplu, un episod din South Park va fi disponibil a doua zi dupa difuzarea sa pe MTV contra sumei de 1,99 de dolari.

Oficialii AOL au mai anuntat ca in urmatoarea perioada vor fi incheiate contracte cu toti providerii de continut video (case de poductie, televiziuni etc) pentru a isi face oferta cat mai atractiva pentru publicul larg. AOL va oferi de asemenea si o selectie a celor mai bune videoclipuri care se regasesc pe Internet, functionand practic ca un motor de cautare pentru continutul video plasat in www.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Oportunitati de finantare, growth hacking si premiu mare la iCEE.fest