Vodafone Group, cel mai mare operator de telefonie mobila din lume, studiaza in prezent oportunitatea de a oferi servicii mixte de telefonie (atat mobila cat si fixa) in Portugalia, potrivit unui articol aparut in cotidianul portughez Diario de Noticias in care este citat un purtator de cuvant de la Vodafone.

"Vodafone Portugal isi analizeaza pozitia pe care o detine nu doar in sectorul telefoniei mobile ci si pe piata telecomunicatiilor in ansamblu, avand in vedere tendinta de convergenta fix/mobil si mobil/PC", a declarat sursa citata de Rompres. Referindu-se la viitoare licitatie publica pentru Oni, divizia de telefonie fixa a grupului Energias de Portugal SA (EDP), aceeasi sursa a dezvaluit ca Vodafone este intotdeauna interesata de noile oportunitati.

Vodafone opereaza deja una dintre cele trei retele de telefonie mobila care opereaza in Portugalia, la concurenta cu TMN, subsidiara Portugal Telecom SGPS, si Optimus, subsidiara a SonaeCom SGPS. Cu toate acestea numarul de operatori de telefonie mobila din Portugalia ar putea sa se reduca la doua firme, daca conglomeratul privat SonaeCom va avea succes cu oferta sa de preluare in valaore de 10,7 miliarde euro pe care a depus-o anul acesta pentru fostul monopol de stat Portugal Telecom.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri