Statistics.ro este un serviciu gratuit care furnizeaza peste 25 de rapoarte analitice ale traficului in site-uri web cu multe posibilitati de dezvoltare a optiunilor. Rapoartele oferite descopera cine sunt vizitatorii, ce se cauta intr-un site web, de unde vin vizitatorii si de cate ori au accesat site-ul de la o anumita adresa IP. Contorul Statistics.ro functioneaza cu orice tehnologie, inclusiv JavaScript, PHP, ASP, .NET, HTML sau DHTML. De la introducerea pe internet a proiectului, in luna martie, si pana la la lansarea sa oficiala, Statistics.ro a oferit informatii de analiza statistica a traficului internet la peste 150 de site-uri.

Dupa ce site-ul de statistica web, Statistici.ro, a fost achizitionat de catre netBridge, "am hotarat sa construim noi unul care initial trebuia sa ne contorizeze operatiunile de comert electronic", a declarat pentru NewsIn, Virgil Scarlat, director de marketing la All4Web Internet Solutions. Ulterior aplicatia s-a extins pe mai multe servere, iar iNES, care asigura hostingul, a devenit partener pentru extindere, informeaza NewsIn.

Statistici.ro, produsul concurent, este un serviciu de monitorizare si analiza a traficului pe site-urile de internet, infiintat in anul 2001 de compania Realmedia Timisoara. Dupa preluarea acestui serviciu, in luna iunie 2005, divizia de analiza web a netBridge a implementat in Statistici.ro noi standarde in domeniul analizei web, transformand Statistici.ro intr-un serviciu de analiza web privata.

All4Web intentioneaza, pe viitor, sa creeze si un motor care sa masoare publicitatea online de pe site-urile romanesti.All4Web Internet Solutions este companie furnizoare de servicii web pentru comert electronic, analiza statistica, optimizare si audit site-uri web, streaming web pe tehnologia Flash Media Server.iNES Internet este o divizie a iNES Group, furnizor de servicii hosting din Romania, orientata pe segmentul business si primul operator de televiziune digitala prin fibra optica din Romania, oferind serviciul IPTV prin propria retea securizata.