äSuntem mandri ca in urma acordului de colaborare semnat cu Cosmote am devenit prima companie de SMS marketing din Romania care ofera o platforma de comunicare completa, in toate retelele de telefonie mobila din tara. Vom continua sa inovam piata de profil cu noi solutii si speram ca din ce in ce mai multe companii sa opteze pentru oportunitatea unica oferita de SMS ca mediu de comunicareö, declara Dan Virtopeanu, director general al Voxline Communication, intr-un comunicat de presa.

äColaborarea cu Voxline Communication ne permite sa largim gama de servicii oferite clientilor nostri, punandu-le la dispozitie un portofoliu diversificat de jocuri, concursuri, continut (tonuri de apel, imagini etc.), campanii SMS si multe alte servicii cu valoare adaugataö, declara Ciprian Negura, Sef Divizie Dezvoltare Servicii cu Valoare Adaugata al Cosmote Romania.

In prezent, beneficiind de ultimele tehnologii in domeniu (precum dezvoltarea infrastructurii prin utilizare de roboti inteligenti) si de conexiunile directe cu operatorii de telefonie mobila si fixa, Voxline Communication pune la dispozitia partenerilor sai o solutie completa de sevicii si aplicatii interactive SMS/Voce/Internet.

Voxline Communcation a acumulat o experienta de 8 ani pe piata de specialitate din Romania, fiind una dintre primele companii care a furnizat servicii de continut SMS si voce. Voxline Communication este singurul furnizor de servicii de campanii prin SMS ce ofera posibilitatea de trimitere si primire de mesaje din si in toate retelele de telefonie mobila din Romania. Printre companiile pentru care a realizat pana in prezent proiecte de amploare se numara nume importante, precum QAB (Pepsi), Chipita, SRTV, Antena 1, HBO AXN, British Telecom. Incepand cu 2006, Voxline si-a extins activitatea si in afara granitelor tarii, deschizand o filiala in Croatia.

Cosmote Romania, membra a Grupului Cosmote, a atins un numar de peste 530.000 de clienti in numai sapte luni de activitate. Grupul Cosmote are aproape 9,4 milioane clienti in Europa de Sud-Est, fiind operatorul cu cea mai dezvoltata prezenta in regiune in tarile deservite: Grecia (Cosmote Greece), Romania (Cosmote Romania), Bulgaria (GLOBUL), Albania (AMC) si Fosta Republica Iugoslava Macedonia (COSMOFON). Actiunile Grupului Cosmote sunt listate la bursele din Atena si Londra. In 2006, Cosmote a fost clasata de revista Business Week printre primele 100 de companii de IT din lume.