Astfel fostul vicepresedinte al LG Corp , Nam Yong, va prelua atributii similare la nivelul diviziei LG Electronics. Nam Yong il va inlocui pe Kim Ssang-su, care s-a aflat la conducerea companiei din anul 2003.

Analistii si-au manifestat ingrijorarea fata de perspectiva adancirii scaderii castigurilor in trimestrul al patrule.

De asemenea, LG Electronics l-a numit pe James Jeong, fostul sef al diviziei de servicii financiare corporatiste, in functia de director financiar.

LG a fost al patrulea mare producator mondial de telefoane mobile in 2005, dar a coborat pe pozitia a cincea in trimestrul al treilea. In trimestrul al treilea, LG a ocupat primul loc in clasamentul celor mai mari producatori mondiali de ecrane cu plasma.

LG detine o retea de 27 de unitati de productie, inclusiv cele mentionate, peste 72.000 de angajati in cele 120 de birouri, care includ 80 de filiale deschise in intreaga lume. Alcatuita din 4 mari divizii: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display si Digital Media cu vanzari globale de peste 34,7 miliarde dolari (43,4 miliarde dolari in vanzari consolidate) in 2005, LG Electronics este cel mai mare producator de terminale, aparate de aer conditionat, televizoare cu plasma, sisteme de stocare optica, DVD playere si sisteme home theater de pe piata mondiala.

LG Electronics se afla pe piata din Romania incepand din anul 1990, prin intermediul distribuitorilor autorizati, si din anul 2004 ca LG Electronics Romania. Cu o cifra de afaceri de 50 de milioane euro in anul 2005, compania vizeaza ca pana in 2007 sa devina brandul premium numarul 1 pe piata locala a electronicelor si electrocasnicelor.