Chiar daca anual se lanseaza noi dispozitive inovatoare, multe dintre care ar goli buzunarele si portofelul, sunt inca o multime de telefoane ieftine cu performante bune.

In cazul in care vrei sa iti cumperi un smartphone nou, dar nu vrei sa fii nevoit sa iti iei credit pentru asta, iar in acelasi timp sa aiba si niste performante bune, venim noi cu niste recomandari de telefoane ieftine care sa-si faca bine treaba.

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite este exact ceea ce asteptam de la un mid-range din categoria aceasta oferit de chinezi - un telefon ieftin cu performante bune, ecran decent si camera folosibila. Principalele puncte forte ale telefonului sunt ca are un design modern, care seamana cu terminalele mai scumpe, si sticla pe spate, precum si camera foto buna in conditii de lumina bune. Il cumparati de aici, fiind redus acum cu 35%.

Motorola One

Motorola One e un telefon ieftin cu Android, are un design frumos, chiar daca lipsit de originalitate. Telefonul este echipat cu incarcare rapida a bateriei, si un mod portret de la camera rezonabil. Pentru cei care nu vor sa dea mult peste 1.000 de lei pe un telefon, dar au nevoie de camera buna si un dispozitiv care sa arate cum trebuie, Motorola One e o optiune viabila pe piata de low-mid range. Pune telefonul in cos aici.

Samsung Galaxy A7 (2018)

Galaxy A7 este si el un telefon accesibil care merita cumparat. Cu o camera principala tripla, telefonul e un adevarat mid-range premium. Camera tripla avansata a Galaxy A7 ajusteaza in mod automat saturatia, balanta de alb si luminozitatea. Datorita camerei frontale de 24MP si a blitului reglabil LED, puteti capta selfie-uri luminoase si clare in orice moment al zilei. Telefonul are o baterie de 3.300 de miliamperi/ora si are Android 8.0 modificat de catre Samsung. Il gasesti aici.

Huawei Mate 10 lite

Huawei Mate 10 Lite este un telefon aproape premium – un mid range de dimensiuni mari prin care Huawei spera sa ajunga la cat mai multi romani. Huawei Mate 10 Lite este un telefon pentru cei care doresc un terminal cu ecran mare. Performantele, raportate la pret, sunt de exceptie. Procesorul este un Kirin 659, produs chiar de catre chinezi, cu opt nuclee. Memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea de stocare este de 64 de GB. Telefonul are dualSIM, iar in locul unei noi cartele poti sa pui un card microSD de pana la 256 de GB. Telefonul poate fi cumparat de aici.

Samsung Galaxy J6

Samsung Galaxy J6 este un telefon ieftin cu performante decente. Acesta integreaza un ecran imersiv Super AMOLED Infinity Display, cu specificatii suplimentare ce includ un senzor de amprenta pe spate, ceea ce il transforma in cel mai elegant si practic telefon din seria J de pana acum. In acelasi timp, puternicul procesor Octa-Core de 1,6 GHz este capabil sa efectueze sarcini mai avansate. Samsung Galaxy J6 poate fi cumparat de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri