CCC Blue Telecom imprumuta 11 milioane lei (3,2 milioane euro) de la Finansbank Romania si garanteaza cu imobile-teren pe care le detine in Galati, in masura obtinerii imprumutului, potrivit informatiilor publicate de companie in Monitorul Oficial.

Societatea galateana de telecomunicatii, CCC Blue Telecom, mai garanteaza imprumutul cu gaj pe soldul creditor al contului curent deschis la Finansbank Romania, sucursala Galati si cu un bilet la ordin in alb stipulat la ordin fara protest eliberat de companie si avalizat de actionari.

Omul de afaceri Catalin Chelu, din Galati, a vandut in acest an pachetul majoritar de actiuni la compania de cablu CCC Blue Telecom asociatei sale Doina Lilioara Rimar, pentru 219,192 milioane de lei (62 de milioane de euro). In prezent, Rimar detine 61,24% din capitalul social al companiei, iar Chelu mai are 8,56% din actiunile societatii. Catalin Chelu a vandut, in martie, un pachet de 26,82% din capitalul CCC Blue Telecom, firmei Zorder Big SA.

Compania a incheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 30,011 milioane lei (8,28 milioane euro) si un profit brut de 29,31 milioane lei (8,24 milioane euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
An atipic: În 2020 vânzările de smartphone-uri ar putea avea o scădere RECORD
Setari Cookie-uri