Cosmote ofera incepand de anul acesta o retea mai extinsa de roaming atat pentru clientii sai cu abonament, cat si pentru utilizatorii de cartela. Pe parcursul anului 2006, Cosmote a crescut cu peste 100% numarul retelelor incluse in acordurile de roaming pentru utilizatorii de servicii preplatite si cu peste 10% numarul retelelor de roaming pentru abonati.

In prezent, serviciile Cosmote de roaming sunt disponibile in 115 tari, prin intermediul a 234 operatori, pentru utilizatorii de Cartela Cosmote, si in 119 tari, prin intermediul a 250 de retele partenere, pentru abonati. Cosmote ofera clientilor sai servicii de roaming de calitate catre noi destinatii preferate de romani, precum Austria, Spania, Ungaria, Portugalia, Belgia sau Olanda, si catre locatii exotice precum America Latina, Orientul Mijlociu sau Africa.

Clientii Cosmote se bucura de tarife de roaming accesibile catre toate destinatiile, in vreme ce utilizatorii care calatoresc in celelalte tari in care GrupulCosmote este prezent (Grecia, Bulgaria, Albania si FYROM) beneficiaza de un tarif fix special de numai 0,65 euro pe minut, TVA inclus, pentru apelurile initiate.

De asemenea, Cosmote si-a extins cu 8 noi destinatii serviciul de GPRS roaming, prin care utilizatorii au acces la transfer de date si internet. Noile destinatii includ insorita Brazilie si friguroasa Islanda, precum si Japonia, Portugalia, Bulgaria, Cehia, Moldova si Suedia.
Compania Cosmote a semnat de asemenea o serie de acorduri pentru a oferi servicii de roaming maritim, oferind conexiune de calitate prin intermediul telefonului mobil pentru pasagerii si personalul aflat la bordul vaselor de croaziera.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Zitec oferă acces gratuit pentru antreprenori la platforma Mirro
Setari Cookie-uri