Apple si-a prezentat cele mai noi smartphone-uri, iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, ce vin cu functii noi, dar si cu preturi ridicate. Totusi, exista aternative daca nu vrei sa-ti faci credit pentru achizitia celui mai nou iPhone.

iPhone 11 si iPhone 11 Pro inca nu au ajuns oficial in Romania si nici nu au fost listate in cadrul operatorilor telecom, insa trebuie sa stii ca iPhone 11 Pro a fost anuntat la un pret de 999 de dolari, iar Pro Max la 1099 de dolari, in timp ce iPhone 11 costa 700 de dolari.

Bineinteles, telefoanele vor fi aduse si la noi in tara, dar la preturi mai mari. Daca nu vrei sa cheltuiesti o asemenea suma pe iPhone, noi ti-am pregatit o lista cu cinci telefoane la fel de bune (poate chiar mai bune) si pe care sa le poti cumpara mai ieftin.

Primul candidat evident este Samsung Galaxy Note 10 si Note 10 Plus. Samsung Galaxy Note 10 este un telefon cu o diagonala de 6,3 inchi, cu un ecran intins pana in margini si cu o perforatie pentru camera in partea de sus. Note 10 are 8 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare, se incarca repede si este suficient de puternic pentru orice aplicatie sau joc din Play Store. In plus, Samsung Galaxy Note 10 are si un stylus cu care poti lua notite, poti controla camera foto de la distanta si asa mai departe. Poti cumpara telefonul de aici.

Note 10 Plus este o versiune si mai puternica, are mai mult RAM, un ecran mai mare si cu o rezolutie ridicata si suport pentru un card microSD de pana la 1 TB. Pentru mai multe detalii despre acest telefon poti citi review-ul nostru. Nu este cu mult mai ieftin decat iPhone 11 Pro, insa il gasesti la un pret bun aici.

Daca te intereseaza sa-ti iei un telefon pentru care performanta este primordiala si mai vrei sa faci si ceva gaming, atunci poti sa iei in considerare Asus ROG Phone. Are un afisaj OLED cu o rata de refresh mare de 90 Hz, 8 GB RAM, procesor Snapdragon 845, tactat la 2,96 GHz si cu un sistem de racire special. Are un design mai tipator, insa vine cu o multime de accesori care te-ar putea ajuta in gaming. Exista si ROG Phone 2, insa acesta nu se vinde inca in Romania. Pana atunci poti cumpara Asus ROG Phone de aici.

Totusi, poate nu doresti un telefon Android, atunci singura alternativa viabila este sa cumperi un telefon iPhone mai vechi. Noi iti recomandam sa cumperi iPhone X, cel care a venit cu notch-ul celebru. Display-ul este OLED, cele doua camere sunt bune, are o constructie premium si nu pierzi foarte multe daca-l alegi pe acesta in detrimetul lui iPhone 11. Totusi, ar trebui sa te grabesti deoarece Apple a anuntat ca nu va mai produce acest model. Poti cumpara iPhone X de aici.

Ultima recomandare de telefon care sa te faca sa uiti de iPhone 11 este Huawei P30 Pro. Telefonul a fost lansat in primavara si are 8 GB RAM si un procesor performant in forma lui Kirin 980. P30 Pro are patru camere foto care te vor ajuta sa faci fotografii bune, chiar si noaptea. Poti fotografia la un zoom optic de 5x si ai si un senzor ultrawide de 20 MP pentru a fotografia peisajele. Are toate aplicatiile Google si va trece, pana la finalul anului, pe Android 10. Il poti cumpara de aici.

Sursa foto: digitaltrends.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri