IT&S, companie ce activeaza in industria de IT&C ca importator si distribuitor al unor marci importante pe categoriile Copy & Print, Document Management & IT Solutions si Imaging & Multimedia, doreste dublarea cifrei de afaceri in 2007 dupa ce in 2006 a fost inregistrata o crestere de 100%.

Compania a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 14 milioane de euro, in crestere cu 100% comparativ cu anul anterior, potrivit oficialilor IT&S.. “In 2007 ne propunem atingerea volumului de 20 milioane euro urmarind obiectivul de 30 milioane de euro in 2008”, a declarat Chief Operating Officer IT&S. Dana Iorga. In opinia oficialului IT&S, piata de harware software si servicii conexe va depasi un miliard de euro in perioada de dupa integrare, cu o pondere de 50% pe partea de produse hardware.

IT&S a anuntat de asemenea ca incepand cu aceasta luna, dupa o perioada activa de parteneriat, devine Distribuitor Autorizat al companiei Dell. Oficialii IT&S au precizat ca vor distribui direct intreaga gama de produse Dell.

“Dupa o perioada in care IT&S s-a dovedit a fi unul dintre partenerii importanti ai companiei Dell in Romania, cu o cota de piata de 16.5% pe partea de nootebook-uri, anul 2007 ne-a permis consolidarea relatiilor comerciale cu acest producator si posibilitatea de a obtine cresteri importante pe toate categoriile de produse marca Dell.”, a mai declarat COO-ul IT&S. „Avem convingerea ca IT&S va contribui substantial la cresterea vanzarilor de echipamente Dell in Romania” – a declarat la randul sau Dragos Mateescu, Dell Country Manager Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si