Dell a anuntat lansarea Latitude ATG D620, primul sau notebook semi-rugged (dotat cu un grad de rezistenta mai mare decat al notebook-urilor obisnuite, insa nu cu grad de rezistenta maxim) disponibil in Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Noul produs se adreseaza utilizatorilor care lucreaza in medii riscante din punct de vedere al sigurantei echipamentelor.

Latitude ATG (All-Terrain Grade) este conceput pentru a rezista la socuri mecanice, la vibratii, la umezeala si la alti factori de risc frecvent intalniti in spatiile de lucru din afara birourilor. Noul sistem dispune de hard disk rezistent la socuri, tastatura rezistenta la lichide, capace de protectie pentru porturi si vopsea de mare durabilitate. Sistemul a fost special proiectat pentru a face fata conditiilor dificile de lucru intalnite, de exemplu, in mediile militare, pe santierele de constructii si in serviciile de urgenta (precum politia si alte organizatii de acest tip).

Conceput pe baza feedback-ului din partea clientilor Dell, Latitude ATG dispune de monitor de 14,1", cu senzor de lumina ambientala, strat protector din sticla si strat anti-reflexie. Pentru a asigura vizibilitate superioara in aer liber, afisajul LCD al sistemului este cu 50% mai mare decat cel al majoritatii notebook-urilor pentru companii.


Pretul sistemului incepe de la 1387 lire sterline (2095 de euro), suma care nu include TVA si taxele de livrare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri