Cea mai cunoscuta comunitate online din lume, site-ul MySpace, organizeaza un concurs in vederea alegerii unui regizor ce va incasa 1 milion de lire sterline (aproximativ 1,5 milioane de euro) pentru un film de prezentare, informeaza BBC.
Castigatorul va fi desemnat de catre directorii Anthony Minghella si Kevin Macdonald, alaturi de utilizatorii MySpace, in urma filmelor de scurt metraj postate pe site. Partenerii acestei campanii, casele de productie Film4 si Vertigo Films, il vor ajuta apoi sa-si dezvolte proiectul.

Utilizatorii MySpace vor avea posibilitatea sa isi aduca aportul la scenariu si chiar sa participe la auditii pentru diferitele roluri ce vor fi create.

Proiectul MyMovie MashUp, care va fi lansat saptamana aceasta, este dedicat in exclusivitate britanicilor, indiferent de experienta acumulata in industria filmului.

Nu se poate spune daca ar fi mai potrivit un thriller sau o comedie, pana nu vom vedea ce regizor va castiga, sustine directorul executiv al Film4, citat de revista Variety.

Varianta finala a filmului va fi lansata aproape simultan in cinematografe, pe site-ul MySpace si pe canalul digital de televiziune Film4.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si