WhatsApp pregătește o nouă actualizare, oferind posibilitatea utilizatorilor de a-și folosi contul pe mai multe dispozitive (până la patru, maximum).

Aceasta este doar una dintre noutățile aduse de WhatsApp, o alta incluzând mesajele care pot fi citite doar o dată, după care acestea dispar, scrie The Independent.

WhatsApp a primit nenumărate critici de-a lungul timpul, fiind deseori comparat cu competitorii săi. În prezent, aplicația poate fi utilizată pe un singur dispozitiv, fiindu-i alocat un singur număr de telefon, ceea ce înseamnă că poate funcționa doar pe instrumentul respectiv. La aceasta se mai adaugă varianta web a aplicației, din nou, pe un singur dispozitiv.

Dar de acum, utilizatorii WhatsApp pot folosi aplicația pe un număr de patru telefoane, laptopuri sau tablete. Anunțul a fost făcut într-o discuție între Mark Zuckerberg, directorul executiv al Facebook, Will Cathcart , șeful WhatsApp și WABetaInfo, un site care a tot dezvăluit viitoarele funcții ale aplicației.

Zuckerberg dă asigurări utilizatorilor că, deși va putea fi folosită pe mai multe telefoane, aplicația va cripta conversațiile și nu vor exista probleme de securitate.

Va fi în continuare criptat de la un capăt la altul. A fost o mare provocare tehnică să facem ca toate mesajele şi conţinutul să se sincronizeze corect între dispozitive, chiar şi când bateria telefonului se descarcă. Am rezolvat aceste lucruri şi aşteptăm cu nerăbdare să lansăm funcţiile.

Mark Zuckerberg

Actualizările vor fi testate într-o versiune beta într-o lună, maximum două.

Lipsa unei astfel de funcții a pus WhatsApp în spatele multor alte aplicații de chat, cum ar fi Telegram și propriul Messenger Facebook, care permit utilizatorilor să vadă și să trimită mesaje pe câte dispozitive doresc, acestea fiind sincronizate.

Pe lângă opțiunile multiple ale dispozitivului, funcțiile de „vizualizare doar o dată” și „modul dispariție” vor permite oamenilor să controleze mai bine mesajele lor. Utilizatorii vor putea trimite conținut care dispare odată ce este vizionat sau după un anumit timp, cum ar fi pe Snapchat.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri