O anchetă este în curs de desfăşurare după piratarea conturilor de Twitter şi YouTube ale armatei britanice, a anunţat Ministerul Apărării de la Londra, citat de Agerpres. Printre altele, pe conturi au apărut și clipuri cu Elon Musk.

"Avem cunoştinţă despre spargerea conturilor de Twitter şi YouTube ale armatei, iar o anchetă este în desfăşurare. Armata ia foarte în serios securitatea informaţiilor şi suntem pe cale de a rezolva problema", a scris pe Twitter Ministerul britanic al Apărării.

"Atât timp cât ancheta nu este încheiată, ar fi inadecvat să comentăm mai mult", a adăugat ministerul.

Înregistrări video despre criptomonede şi imagini cu omul de afaceri Elon Musk au apărut pe canalul YouTube al armatei britanice, în timp ce contul său oficial de Twitter a reluat o serie de postări care par a fi legate de NFT.

Armata britanică şi-a cerut scuze pe Twitter pentru "întreruperea temporară" a conţinutului său şi a anunţat reluarea serviciului normal al contului său.

"Vom efectua o anchetă completă şi vom trage lecţiile din acest incident", a adăugat armata britanică, mai scrie AFP.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri