Clientii UPC din Bucuresti pot plati, incepand de luni, facturile UPC, in numerar, si la ghiseele Bancii Transilvania (BT), iar in urmatoarea perioada acest proiect va fi extins si la nivel national.

Clientii trebuie sa se prezinte la una dintre unitatile bancare BT cu ultima factura emisa, care trebuie platita integral, incluzand soldul precedent.

"Introducem astazi (n.red. luni) o metoda alternativa de plata, fara costuri suplimentare, care va permite clientilor nostri sa reduca semnificativ timpul alocat platii facturilor. Aceasta noutate este parte a unui program de crestere a satisfactiei clientilor, pe care l-am lansat in luna aprilie si care mai include, in aceasta faza, modernizarea Centrelor de Relatii cu Clientii si eficientizarea activitatilor operationale ce tin de activarea clientilor, instalare, call center", a declarat directorul de Proiecte - Operatiuni, Madalina Stanica.

Citeste si:

Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1,4 milioane clienti din aproximativ 200 orase. De cand a intrat in Romania, in 1992, UPC a investit peste 500 milioane dolari si a devenit cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Liberty Global. Liberty Global are retele de comunicatii in banda larga in 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum sunt Jupiter TV in Japonia si Chellomedia in Europa.