UiPath a anunțat că Daniel Dines, co-fondator și co-CEO al companiei, va demisiona anul viitor din funcția de co-CEO pentru a conduce inițiativele de inteligență artificială ale companiei.

Compania de software cu sediul în New York a declarat că actualul co-CEO Rob Enslin va deveni șef unic atunci când Dines va demisiona pe 31 ianuarie, relatează marketwatch.com.

Daniel Dines va rămâne la UiPath în noul rol de director de inovare, în care se va concentra pe activitatea de dezvoltare a tehnologiilor bazate pe inteligență artificială (AI) a companiei.

Dines a co-fondat UiPath în 2005 și de atunci a ocupat funcția de director executiv. Enslin s-a alăturat în poziția de co-CEO în luna mai 2022.

Dines și-a crescut și investițiile în imobiliare

Recent, Daniel Dines, fondatorul unicornului românesc de tehnologie UiPath, și-a majorat pachetul de acțiuni în cadrul celui mai mare dezvoltator imobiliar din România, One United Properties, prin intermediul unei firme pe care o deține, ajungând un total de peste 31 de milioane de acțiuni.

Numărul total de 31.201.704 acțiuni ordinare exercitate în cadrul opțiunii de cumpărare reprezintă numărul inițial de acțiuni ordinare disponibile în cadrul opțiunii de cumpărare, respectiv 13.000.710 acțiuni, plus un număr suplimentar de 18.200.994 acțiuni rezultate din operațiunile de majorare a capitalului social cu încorporarea primelor de emisiune.

Sursa foto: UiPath

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri