Valoarea unei actiuni Apple a crescut cu 3,8% ieri, dupa ce gigantul american a anuntat ca mult asteptatul iPhone va avea o baterie cu durata de viata mai mare decat cea estimata initial, informeaza presa internationala de profil.
Astfel, utilizatorii de iPhone vor putea sa navigheze pe Internet pana la sase ore, sa urmareasca inregistrari video timp de sapte ore, sa vorbeasca la telefon opt ore sau sa asculte muzica pentru 24 de ore, fara sa fie nevoiti sa-si reincarce bateria. Mai mult decat atat, dispozitivul poate ramane in standby pana la zece zile.

Informatiile despre bateria iPhone-ului sunt cele mai recente aduse de compania Apple intr-un moment in care atat cumparatorii, cat si investitorii au inceput numaratoarea inversa pana la lansarea gadget-ului, pe 29 iunie.

iPhone-ul isi face intrarea pe piata destul de aproape de lansarile altor giganti ai tehnologiei. Insa, chiar daca Xbox-ul 360 al lui Microsoft sau noul Nintendo Wii starnesc curiozitate si un oarecare interes, nimic nu stimuleaza piata electronicelor la fel ca mult asteptata lansare a iPhone-ului. Exista bloguri dedicate subiectului, iar compania in sine a primit peste un milion de mail-uri cu intrebari si comenzi pentru noul telefon.

Specialistii considera ca viata prelungita a bateriilor noului iPhone poate ajuta compania sa isi atinga telul propus, acela de a vinde zece milioane de iPhone-uri pana la sfarsitul anului viitor. Putine modele au reusit sa atinga acest nivel, printre care Razr-ul Motorola si BlackBerry-ul produs de RIM.

Durata de viata a bateriei unui telefon mobil a devenit un factor important in ultima vreme, de cand noile gadget-uri servesc unei multitudini de intrebuintari, de la trimiterea de mail-uri pana la urmarirea programelor de televiziune. Cu toate acestea, specialistii afirma ca argumentul longevitatii bateriei trece in coada listei atunci cand cumparatorul decide sa faca investitia, aspectul exterior, functiile si pretul cantarind mai mult in luarea deciziei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri