Microsoft a lansat recent aplicația Copilot, disponibilă atât pe telefoanele cu iOS, cât și pe cele cu Android. Aplicația, cunoscută în trecut ca Bing Chat, funcționează ca un asistent virtual bazat pe inteligență artificială, căruia îi poți solicita informații pe diverse subiecte sau imagini. Experiența este similară cu cea pe care utilizatorii o au când folosesc ChatGPT.

Ca în cazul altor soluții de tip chatbot, ce folosesc inteligența artificială, aplicația Copilot a Microsoft îți răspunde la întrebări și derulează diverse sarcini pe care i le transmiți, respectiv realizarea unui CV, scrierea unui e-mail, oferirea de idei pentru anumite proiecte etc.

Bazându-se pe ajutorul soluției DALL E 3, soluția Copilot este capabilă să îți genereze imagini pe baza cerințelor tale, inclusiv logo-uri. În plus, aplicația îți permite și accesul la ChatGPT-4 gratuit. E important, deoarece OpenAI nu oferă gratuit această versiune, ci pe cea 3.5.

Publicația internațională Techcrunch precizează că aplicația a fost descărcată deja de peste 1,5 milioane de persoane la nivel global.

Microsoft a anunțat anul trecut în februarie o investiție de 13 miliarde de dolari în OpenAI și faptul că folosește tehnologia ChatGPT pentru dezvoltarea propriului său chatbot. Planurile companiei constau în a dezvolta un asistent pentru toate programele și aplicațiile sale.

Sursa foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri