Lyca Mobile, operator virtual de telefonie mobilă anunță că și-a închis operațiunile în România. Compania a sistat, de altfel serviciile din țara noastră încă din data de 31 decembrie 2023.

Lyca Mobile, operator britanic de rețele virtuale mobile și-a închis serviciile din România ca urmare a costurile operaționale care au devenit tot mai mari.

„Din păcate, am luat dificilă decizie de a închide Lyca Mobile România. Serviciile Lyca Mobile în România se vor închide pe 31 Decembrie 2023. Pentru a va folosi în continuare numărul de mobil, va trebui să va portati la un alt operator de telefonie mobilă până la această dată. Înțelegem că această este o veste care va poate provoca neplăceri”, au transmis reprezentanții Lyca Mobile România, într-un anunț postat pe site-ul companiei.

Lyca Mobile se inchide in RomaniaSursa foto: captura lycamobile.ro/ro/

Lyca Mobile România se închide. Ce se va întâmpla cu datele utilizatorilor

Românii care foloseau serviciile Lyca Mobile trebuie să știe că numere de telefon de pe rețeaua Lyca Mobile nu mai sunt funcționale începând cu 1 ianuarie 2024, timp în care mesajele text și datele mobile nu mai pot fi utilizate. Cei care vor să mai folosească numărul de telefon din această rețea vor fi nevoiți să-l porteze la un alt operator mobil. În ceea ce privește datele personale, acestea vor fi stocate pe o perioadă de 12 luni, după care vor fi șterse.

„Orice credit nefolosit din contul Lyca Mobile va fi anulat după 31 Decembrie 2023. Poți cere rambursarea sumei nefolosite contactand echipa de relații cu clienții înainte de închiderea Lyca Mobile România. Creditul Lyca Mobile este netransferabil, cu excepția cazului în care s-a convenit transferul în prealabil”, au mai precizat reprezentanții Lyca Mobile România.

Lyca Mobile este cel mai mare operator mobil virtual din lume (MVNO), oferind servicii pentru apeluri naționale, internaționale şi date mobile. Compania de origine britanică s-a lansat în România în urmă cu opt ani.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri