Poşta Română a demarat procedura de achiziţie pentru un sistem de planificare a resurselor întreprinderii (ERP), această mişcare strategică marcând încă un pas semnificativ în evoluţia digitală a companiei şi reprezintă un angajament ferm pentru îmbunătăţirea continuă a eficienţei operaţionale şi a serviciilor oferite.

Compania Naţională 'Poşta Română' trece prin cel mai mare proces de digitalizare din istoria sa. Modernizarea proceselor birocratice care au îngreunat atât activitatea zilnică a salariaţilor, cât şi a clienţilor noştri va deveni în sfârşit o realitate. Implementarea sistemului ERP va transforma radical modul în care Poşta Română îşi gestionează procesele interne, aducându-ne mult mai aproape de rezolvarea rapidă a nevoilor celor aproape 8 milioane de clienţi care ne trec pragul. Acest sistem va reduce semnificativ timpul şi efortul necesar pentru activităţile administrative, fiind un ajutor în plus pentru cei aproximativ 21.000 de salariaţi", se arată într-un comunicat al CNPR.

"Poşta Română a navigat printr-un proces birocratic extensiv pentru a asigura conformitatea cu toate reglementările şi standardele naţionale şi europene. Eforturile susţinute ale echipei noastre demonstrează angajamentul continuu de a opera într-un mod transparent şi responsabil", se mai spune în comunicat.

Practic, Poşta Română a iniţiat în SICAP procedura de achiziţie privind "Implementarea unui sistem informatic de tip ERP", prin anunţ de participare. Termenul limită de depunere a ofertelor este 4 martie 2024, ora 15:00.

Valoarea totală estimată pentru această procedură este de 16,75 milioane de lei.

"Această achiziţie este esenţială revigorării instituţionale a Poştei Române. Implementarea unui sistem integrat de tip ERP va contribui, atât la modernizarea infrastructurii tehnologice a companiei, cât şi la redefinirea modului prin care contribuim la economia digitală a României. Nu ne vom opri aici", a declarat Valentin Ştefan, directorul general al companiei.

Operatorii economici vor putea descărca toată documentaţia necesară participării la licitaţie, accesând secţiunea "Anunţuri şi licitaţii publice - Proceduri în desfăşurare".

Sursa foto: Facebook / Poșta Română

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri