Au trecut deja trei ani de la apariția windows 11 și, conform statisticilor, există aproximativ 400 de milioane de utilizatori care au descărcat noua versiune. Chiar dacă lansarea a venit cu numeroase controverse, specialiștii Microsoft s-au ocupat atent de rezolvarea bug-urilor și îmbunătățirea experienței grafice.

Spre deosebire de o licență windows 10 există avantaje semnificative în ceea ce privește modalitatea de gestionare a aplicațiilor, dar și gradul de securitate. Au fost implementate actualizări care vin în susținerea productivității, ceea ce devine un atuu mai ales în cazul antreprenorilor.

Dacă încă ești reticent/ă și ți se pare că trecerea nu este deloc fiabilă, află că e momentul pentru o schimbare. Windows 11 are mai multe funcționalități și beneficii decât ai crede, iar pe toate le poți descoperi în rândurile de mai jos.

Design nou și funcționalități mai bune

Unul dintre cele mai semnificative argumente pe care ar trebui să le iei în considerare este organizarea modernă a aplicațiilor și folderelor.

Meniul de start este actualizat și are un aspect mai sofisticat. Este amplasat chiar în centrul barei de activități - un element de noutate comparativ cu windows 10. De asemenea, ai posibilitatea de a-ți modifica fundalul după bunul plac și de a seta culorile favorite. S-ar putea să nu conteze foarte mult dacă te interesează în mod special funcționalitatea sistemului, dar totuși contribuie la o experiență vizuală mai lină.

Versiunea TPM 2.0 contribuie la reducerea riscurilor aferente amenințărilor cibernetice. Funcția de control al aplicațiilor sporește protecția datelor confidențiale și facilitează instalarea doar a versiunilor sigure pentru dispozitiv.

Multitasking și integrarea aplicațiilor

Eficiența operațională este îmbunătățită semnificativ dacă achiziționezi o licență Windows 11 . Aplicațiilor pe care le folosești des li se oferă mai multe resurse hardware, ceea ce înseamnă că se încarcă mai repede. Folderele pot fi grupate pe desktop și pot fi create inclusiv etichete personalizate. Astfel, poți găsi mai repede un document de care ai nevoie.

Îți poți sincroniza telefonul și laptopul în așa fel încât fluxul de activități să poată fi gestionat mai ușor. Poți accesa notificările și mesajele direct de pe laptop și chiar să efectuezi un apel telefonic. Este o soluție foarte bună în cazul în care trebuie să participi la ședințe și să lucrezi în același timp. Sincronizarea se face foarte simplu:

• Scrii în bara de căutare Phone linking sau Link către telefon.
• Selectezi Android sau Iphone și scanezi codul QR care apare pe ecran.
• Configurezi specificațiile disponibile în funcție de priorități.

Windows 11 vs. Windows 10

Dacă încă ești nehotărât/ă în ceea ce privește descărcarea unei licențe windows, iată câteva diferențe de care ar trebui să ții cont:

Windows 10:

• Funcționarea windows 10 este în general mai limitată în contexte profesionale.
• Bara de activități este mai complex organizată, iar încărcarea aplicațiilor se face mai greu.
• Nu poți duce la îndeplinire mai multe sarcini pe windows 10.
• Este disponibil pe mai multe dispozitive, dar performanța nu este mereu cea așteptată.
• Nivelul de securitate nu garantează protecție sporită împotriva riscurilor de malware.

Windows 11:

• Prezintă funcțiile Snap Layouts și Snap Group care te pot ajuta să-ți setezi mai ușor obiectivele și sarcinile profesionale.
• TPM 2.0 este mereu în alertă pentru a garanta o navigare mai sigură.
• Are cerințe de sistem mai stricte, dar garantează rezultate mai bune pe termen lung.
• Grafica este intuitivă și prietenoasă.
• Te poți conecta pe toate dispozitivele și să lucrezi în orice ritm dorești.

Windows 11 este cea mai indicată opțiune pentru cei care vor să îmbine utilul cu plăcutul.
Nu l-ai descărcat încă? Accesează o licență autorizată și bucură-te de cele mai noi actualizări!

Sursa foto: freepik.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri