Cosmote Romania a lansat marti serviciul \"Contacteaza-ma\", care permite utilizatorilor cartelei Cosmote sa ia legatura cu alte persoane, chiar si atunci cand nu au suficient credit pentru a efectua un apel.

Serviciul este accesibil pe intreg teritoriul tarii si nu implica o activare prealabila, fiind oferit fara costuri suplimentare pentru toti utilizatorii de servicii preplatite Cosmote. Prin intermediul noului serviciu poate fi trimisa o singura notificare gratuita pe zi, catre orice utilizator Cosmote, prin care expeditorul solicita sa fie contactat.

Clientii cartelei Cosmote pot utiliza acest serviciu numai in perioada de valabilitate a contului, cand nu mai au credit suficient pentru a realiza un apel. Notificarea este realizata printr-un apel la un numar Cosmote. Astfel, clientul caruia ii este adresata aceasta notificare va primi un mesaj text prin care este anuntat ca expeditorul doreste sa fie sunat.

Cosmote Romania acorda pentru fiecare reincarcare de minim cinci euro un bonus de 20%. Clientii beneficiaza de un tarif de 16 eurocenti pe minut catre orice retea nationala.

Reteaua de telefonie mobila Cosmote face parte din grupul elen OTE, care detinepachetul majoritar de actiuni si la compania de telecomunicatii Romtelecom. Cosmote a depasit recent pragul de doua milioane de clienti in Romania. Cosmote Romania a ajuns la o cota de piata de circa 10% la finele primului trimestru al anului 2007, in urma unei cresteri a bazei de clienti, de 633.420 de noi utilizatori.

Cosmote Romania a anuntat pentru primul trimestru venituri in crestere cu 350% fata de aceeasi perioada a anului anterior, peste estimarile initiale. Rezultatele financiare ale primului trimestru arata ca veniturile s-au ridicat la 27,4 milioane euro, in crestere fata de cele 6,1 milioane euro obtinute in aceeasi perioada a anului trecut.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Orange Romania, amenda de 14 mil. euro de la Consiliul Concurentei