La sfarsitul lunii iunie 2007, Novensys a consemnat o cifra de afaceri de 5,8 mil. euro comparativ cu 2,445 mil. euro cat a inregistat in aceeasi perioada a anului trecut.

“In primele sase luni ale acestui an am obtinut cele mai bune rezultate din istoria companiei. (...) La inceputul acestui an am regandit atat strategia de business cat si strategia de abordare a clientilor nostri si acest lucru s-a vazut la nivelul conturilor noi pe care le-am castigat in acest an si mai ales la nivelul industriilor noi pe care le-am abordat”, a declarat Cezar Golumbeanu, Managing Partner Novensys.

“Rezultatele financiare la sase luni ale companiei se indreapta in aceeasi directie cu ambitiile pe care le avem atat pentru compania Novensys cat si pentru piata solutiilor de management al informatiilor. Dorim sa obtinem o cifra de afaceri de peste 30 mil. euro in urmatorii 3 ani si intrarea in liga jucatorilor de top. Tintim aceasta pozitie prin adoptarea de technologii noi, de top in domeniu, servicii integrate si solutii complete pentru companii mici, mijlocii si enterprize. (...) Suntem o companie puternica si avem un potential de crestere excelent atat pentru anul 2007 cat si pentru anii urmatori”, a precizat Golumbeanu.

In prezent, cel mai mare procent din cifra de afaceri a companiei provine din vanzarea de echipamente si consumabile. Tinand cont de oportunitatile din piata, Novensys spera ca in anii urmatori acest procent sa fie echilibrat de veniturile obtinute din servicii.

Citeste si:

Portofoliul de produse si servicii include in prezent solutii integrate de management al informatiilor: echipamente, consumabile si solutii de management al informatiilor la cei mai importanti dezvoltatori la nivel international, solutii ERP pentru intreprinderi mici si mijlocii si solutii pentru managementul depozitelor, solutii dezvoltate in-house, Compania intentioneaza sa-si extinda portofoliul de produse si servicii si sa intre pe segmentul intreprinderilor mari incepand din acest an.

Novensys si-a inceput activitatea de integrator in anul 1998, devenind anul acesta cel mai important jucator de pe piata solutiilor management al informatiilor.

Novensys a dobandit statutul de Microsoft Gold Certified Partner, este Premier Business Partner Motorola pentru zona EMEA (Europa, Middle East si Africa) in domeniul Enterprise Mobility Solutions si business partner pentru companiile Zebra, Psion, Datalogic, LS Retail, Printronix, Carl Valentin, Magner, NCR, ThinPrint, Tally Genicom, Mantis.