Operatorul de televiziune prin cablu UPC a extins sistemul de plata al facturilor la ghiseele Bancii Transilvania in opt orase, in timp ce clientii CVR din Bucuresti, companie preluata de UPC Romania, vor putea plati factura la Banca Transilvania

Incepand de miercuri, clientii UPC din Cluj, Timisoara, Ploiesti, Bacau, Petrosani, Deva, Orastie si Caracal si clientii CVR1 din Bucuresti pot plati facturile UPC, in numerar, si la ghiseele Bancii Transilvania (BT). Clientii trebuie sa se prezinte la una dintre unitatile bancare BT cu ultima factura emisa, care trebuie platita integral, incluzand soldul precedent.

„Ne bucuram sa anuntam extinderea metodelor alternative de plata in alte opt orase. In cel mai scurt timp vom introduce plata alternativa a facturilor UPC la ghiseele Bancii Transilvania la nivel national, in toate orasele in care compania opereaza”, a declarat managerul de proiecte UPC Romania, Madalina Stanica.

In luna mai, UPC Romania a anuntat lansarea metodelor alternative de plata pentru clientii UPC din Bucuresti, ca parte a unui program de crestere a satisfactiei clientilor, lansat in luna aprilie. Programul mai include, in aceasta faza, eficientizarea activitatilor operationale ce tin de activarea clientilor, instalare, call center si modernizarea Centrelor de Relatii cu Clientii. In prezent, compania a reamanajat opt Centre de Relatii cu Clientii si a mutat alte trei Centre de Relatii cu Clientii in spatii mai mari. UPC Romania are 16 Centre de Relatii cu Clientii in Bucuresti. Procesul de modernizare se va incheia pana la sfarsitul anului.

Retelele UPC Romania deservesc aproape 1.400.000 clienti, din aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 600 de milioane dolari, devenind astfel cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. Liberty Global este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii video, voce si acces la internet, pentru a conecta cei 16 milioane de clienti la lumea informatiei, a comunicarii si divertismentului. Compania are retele de comunicatii in banda larga in 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum sunt Jupiter TV in Japonia si Chellomedia in Europa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Ce joburi au cautat romanii in luna aprilie