Asesoft Distribution, companie distribuitoare de produse IT, a inregistrat in prima jumatate a anului o crestere a cifrei de afaceri cu pana la 51 de procente fata de perioada similara a anului trecut, pana la valoarea de 40,3 milioane dolari.

Oficialii companiei asteapta ca pana la sfarsitul anului cifra de afaceri sa atinga 110 milioane dolari, in crestere fata de cele 72,2 milioane afisate la sfarsitul anului trecut, dar si peste estimarile anterioare ale companiei.

“Evolutia foarte buna din prima parte a anului ne face sa crestem previziunile la nivelul intregului an, pana la o cifra de 110 milioane dolari, fata de 95 milioane cat ne-am propus in planul initial de afaceri”, a explicat Iulian Stanciu, director general Asesoft. Compania asteapta pentru anul viitor o sporire a cifrei de afaceri cu 50%.

Aceasta evolutie pozitiva a fost explicata prin extinderea gamei de produse, marirea numarului de parteneri, dar si prin evolutia pozitiva a pietei. „Cresterea Asesoft Distribution este o urmare a evolutiei positive a pietei, a adaugarii unor nume importante ca Microsoft, Western Digital, Kingmax si Bitdefender, a unor game noi de produse si a intaririi canalului propriu de parteneri”, a declarat Iulian Stanciu.

Compania a incheiat anul acesta parteneriate cu Microsoft, oferind astfel acces clientilor la o gama de produse ce cuprinde mausi, tastaturi, dispozitive trackball si dispozitive cu citire a aprentelor. In luna mai compania de distributie a anuntat pareneriatul cu Western Digital pentru produse ca hard discuri enterprise, desktop, externe si pentru notebook, iar din luna august Asesoft Distribustion ofera solutii de securitate Bitdefender adresate companiilor medii si mari, dar si calculatoarelor individuale.

Compania de distributie IT are o baza de peste 1.000 de companii active si este furnizor important al retelelor de retail locale. Asesoft Distribution este certificata ISO 9001 si activeaza, prin reteaua sa de parteneri, nu numai in Romania, dar si in Serbia. Distribuitorul ofera o gama de produse completa, reprezentand furnizori importanti ai industriei IT: AMD, Asrock, Delux, Flybook, Gigabyte, Galaxy, HIS, Horizon, Intel, Kingston, LG, Maxtor, Microsoft, Miyako, Nanya, Princeton, Samsung, Sony. Asesoft Distribution este Western Digital Gold Partner si Microsoft Certified Partner.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Romanii daruiesc mai multe flori: business-urile florale, in crestere
Setari Cookie-uri