Apple planuieste sa urce cu 75% capacitatea de productie a terminalului multimedia iPhone in al patrulea trimestru al anului, a anuntat pagina de internet TheStreet.com
Planurile presupun fabricarea a 2,7 milioane de unitati iPhone in al patrulea trimestru al anului, in crestere de la cele 1,54 milioane initial planificate.

Daca Apple va mari productia, va ajunge la 4,8 milioane de telefoane iPhone in 2007, in crestere fata de cele 3,6 milioane de unitati prognozate initial. Oficialii companiei nu au dat nici o declaratie cu privire la acest subiect.

La inceputul acestei luni compania americana a anuntat ca a vandut un milion de terminale iPhone, cu cateva saptamani inainte de termenul planificat.

Apple a vandut 270.000 de unitati iPhone in doua zile de la lansare si apreciaza ca va vinde peste zece milioane de unitati pana la sfarsitul anului 2008.

Aparatul mobil iPhone este disponibil de la inceputul lunii iulie pe piata din SUA, in doua variante. Modelul de 8 GB memorie care costa 599 de dolari si cel cu 4 GB care costa 499 de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri