Apple planuieste sa urce cu 75% capacitatea de productie a terminalului multimedia iPhone in al patrulea trimestru al anului, a anuntat pagina de internet TheStreet.com

Planurile presupun fabricarea a 2,7 milioane de unitati iPhone in al patrulea trimestru al anului, in crestere de la cele 1,54 milioane initial planificate.

Daca Apple va mari productia, va ajunge la 4,8 milioane de telefoane iPhone in 2007, in crestere fata de cele 3,6 milioane de unitati prognozate initial. Oficialii companiei nu au dat nici o declaratie cu privire la acest subiect.

La inceputul acestei luni compania americana a anuntat ca a vandut un milion de terminale iPhone, cu cateva saptamani inainte de termenul planificat.

Apple a vandut 270.000 de unitati iPhone in doua zile de la lansare si apreciaza ca va vinde peste zece milioane de unitati pana la sfarsitul anului 2008.

Aparatul mobil iPhone este disponibil de la inceputul lunii iulie pe piata din SUA, in doua variante. Modelul de 8 GB memorie care costa 599 de dolari si cel cu 4 GB care costa 499 de dolari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si