Germanos Telecom Bulgaria, filiala a companiei grecesti cu acelasi nume, care are ca obiect de activitate vanzarea de electronice, si-a extins reteaua de magazine cu 26% anul acesta, la 126 de unitati

"Piata are o rata de dezvoltare incredibila si este datoria noastra sa venim in intampinarea asteptarilor clientilor", a explicat directorul executiv al filialei Germanos din Bulgaria, Alexander Dimitrov, cu privire la cresterea numarului de puncte comerciale. Germanos Telecom Bulgaria detine magazine in 73 de orase.

Germanos Telecom a intrat pe piata din Bulgaria in anul 2000 si detine o intelegere de distributie cu companie locala de comunicatii Globul.

In Romania Germanos comercializeaza produse si servicii de telefonie mobila, produse si accesorii digitale si servicii de noua generatie. Filiala Germanos Romania estimeza ca, pana la sfarsitul anului, reteaua de magazine va ajunge la 200, iar, in urmatoarele luni, compania va deschide inca 50 de magazine in tara, conform directorului general al Germanos Romania, Dimitris Blatsios.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Bulgaria accelereaza pregatirile pentru aderarea la euro