Asbis Romania estimeaza pentru 2008 venituri de peste 80 milioane dolari, dupa ce a raportat 45 milioane dolari pe primele noua luni ale anului, rezultate similare cu cele de anul trecut, a declarat, citat de NewsIn, directorul pentru Romania al companiei, Cristi Stroe.

"Veniturile de pe piata locala, de 45 milioane dolari, din primele noua luni ale anului sunt identice cu cele inregistrate anul trecut. Avand in vedere ca rata profitului companiei pe piata din Romania este de 7%, ne propunem sa avem in 2008 venituri de 80 milioane dolari", a precizat Cristi Stroe.

Directorul companiei a precizat ca potentialul de crestere a pietei, diversificarea gamei de produse si abordarea regionala va duce la cresterea afacerilor din Romania, estimand ca pe 2007 sa aiba 62 milioane dolari.

Veniturile grupului Asbis au crescut cu circa 40% in primele noua luni ale anului, la 933 milioane dolari, comparativ cu 667 milioane de dolari pentru aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce profiturile nete ale grupului dupa impozitare au crescut cu aproximativ 90% pe primele noua luni pana la 9,3 milioane dolari, comparativ cu 4,9 milioane de dolari pentru aceeasi perioada a anului trecut.

"Dupa ce am reusit sa obtinem fonduri de la Bursa din Varsovia, in urma listarii la 30 octombrie, valoarea actiunilor va continua sa creasca", a declarat directorul executiv Asbis, Siarhei Kostevitch.
Filiala din Romania a grupului Asbis Enterprises a fost infiintata in 1998, avand in prezent 42 de angajati, incluand si reprezentantii zonali din Transilvania, Moldova si Banat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si