Transart - afaceri de 2,8 mil. euro, in 2007

Transart a inregistrat o crestere a afacerilor cu 54,75% anul trecut, de peste 2,8 milioane de euro, depasind estimarile companiei de la jumatatea anului 2007, de 2,5 milioane euro, pe fondul cresterii pietei de solutii software pentru afaceri din Romania, a informat compania.

''In 2008, speram sa pastram un ritm de crestere sustinut si sa ne consolidam cota de piata, sa ne diversificam si extinde oferta(...) Acoperirea cu servicii de calitate o vom face atat prin deschiderea de noi filiale in zonele unde piata ne-o cere cat si prin dezvoltarea retelei de distribuitori, astfel incat sa acoperim cat mai bine intreg teritoriul tarii'' a declarat Marius Iurian, managing partner al companiei.

Transart si-a dublat efectivul de consultanti in 2007 si totodata si-a diversificat oferta cu module si componente noi care permit oferirea unor caracteristici unice companiilor cu activitate de comert, import si distributie din Romania.

Astfel, divizia enterprise resources planing (ERP) a inregistrat in 2007 peste 115 clienti noi, companii care activeaza in zona de comert si distributie. Divizia Hermes, axata pe dezvoltarea si implementarea de solutii software care folosesc dispozitive mobile pentru automatizarea fortei de vanzari si merchandising (SFA), si-a imbunatatit in 2007 portofoliul cu peste 40 clienti.

Transart este o companie cunoscuta pentru dezvoltarea de solutii software usor de utilizat. Din 2005 Transart este Microsoft Gold Certified Partner, iar din 2007 este partener ISV Motorola.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri