New Frontier Holding a numit o noua conducere la Romsys

Fondul austriac de investitii New Frontier Holding i-a numit pe Branislav Vujovic si Gunther Meyringer in functiile de presedinte si director general ai integratorului de solutii IT&C Romsys, pe care l-a preluat la finele anului trecut.

"Romsys va continua sa dezvolte toate liniile de business esentiale, respectiv departamentele SAP, ATM, servicii clienti, retele si comunicatii, dezvoltare software, business Comercial/SMB - ERP si project management, dar se va reorganiza si va largi aria de acoperire a unora dintre ele pentru a furniza un portofoliu si mai bogat de solutii IT", potrivit unui comunicat de presa Romsys.

Romsys a fost creata in 1993 ca o companie romaneasca 100 % privata fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii informatice complexe din Romania, folosite in principal in sectoarele financiar-bancar, guvernamental, telecomunicatii si in marile companii de utilitati publice. Romsys era detinuta in proportie de 99% de Marius Cojanu.

Profitul brut al companiei Romsys SA a scazut in 2006 cu circa 41% la 16,2 mil. lei, cifra de afaceri diminuandu-se, la randul ei, cu aproximativ 21% pana la 25,8 mil. euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri