HP Romania detine 50% din piata de imprimante laser si urmareste o crestere a procentului pana la aproximativ 60%, punand accent pe segmentul color, a declarat product manager HP Romania, Radu Negoescu, citat de NewsIn.

Ca numar de unitati, zona de imprimare personala primeaza, cele mai multe echipamente vandute s-au dovedit a fi multifunctionalele si cele departamentale.De asemenea, toate functiile echipamentelelor sunt disponibile in retea (imprimare, scanare, fax) pentru orice utilizator, putand accesa direct echipamentul, de la calculatorul personal.

"HP a facut un pas important pentru a reduce costurile de imprimare, prin introducerea chiar si la partea de imprimante ieftine, accesibile tuturor, a functiilor gasite la imprimantele departamentale, iar ca exemplu ar fi monitorizarea consumabilelor. La imprimantele color, s-au redus semnificativ dimensiunile, crescand performanta si calitatea. Imprimantele ieftine tiparesc calitativ, la fel de bine ca cele departamentale.Ca parteneri, avem nenumarati retaileri, onlineri, depinde de segmentul de clienti.In urmatoarea perioada vor mai fi lansari de echipamente, dar nu de anvergura, importanta si complexitatea celei de astazi," a adaugat Radu Negoescu.

HP nia este unul din lideri de piata in tehnologiile esentiale pentru afacerile de succes din prezent: servere, solutii de stocare, software pentru administrarea retelelor, solutii de imprimare si prelucrare a imaginii si calculatoare personale.

Principalii competitori ai HP sunt companiile IBM si EMC.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Noua amenințare informatică care îți golește conturile bancare
Setari Cookie-uri