Zapp extinde reteaua Hot Spot cu 60 de statii OMV

Zapp deschide 60 de puncte de acoperire Zapp Hot Spot in benzinarii OMV, crescand numarul de locatii acoperite de tehnologia Zapp Hot Spot la peste 330 in Romania.

Noul serviciu disponibil in statiile OMV ofera acestora un avantaj competitiv in fata concurentilor de pe piata de distributie a carburantilor si a fost conceput pentru a aduce noi beneficii clientilor OMV, raspunzand nevoilor de comunicare ale acestora printr-un grad de mobilitate fara precedent.

In statiile OMV sunt disponibile si cele doua servicii oferite in parteneriat cu operatorul de telefonie mobila Zapp: punctele de conexiune wireless „Hot Spot” si serviciul de plata al facturii Zapp. Serviciul Hot Spot este disponbil in 60 de statii de distributie carburant OMV, in vreme ce facturile Zapp pot fi platite in toate statiile OMV.

Pentru a oferi acces wireless, o statie de distributie carburant trebuie sa dispuna de o zona adaptata furnizarii de astfel de servicii, respectiv cafenea sau restaurant. In Romania, 230 de statii de distributie carburant au aceste dotari, Zapp avand instalata tehnologia Hot Spot in 90 dintre acestea, dintre care 60 sunt statii OMV. Zapp are o acoperire de 40% pe acest segment de piata.

Colaborarea recent incheiata cu statiile OMV este al doilea mare proiect WiFi derulat de Zapp dupa echiparea, in vara anului 2007, cu tehnologie Hot Spot si carduri pre paid de date a celor 100 de masini Fly Taxi care deservesc aeroportul international Henry Coanda.

Serviciul ofera viteze de pana la 2,4 Mbps, garantand accesul utilizatorului la email, date, jocuri, chat si orice alt serviciu disponibil online.

Ca in oricare centru Zapp Hot Spot si in statiile OMV, accesul este gratuit pentru o perioada de testare de 10 minute, dupa care utilizatorii se pot conecta la Hot Spot prin intermediul cardurilor Zapp Internet Express. Cardurile express ofera acces la internet pentru 2 USD/ora, avand o valabilitate de 24 h. De asemenea, sunt disponibile spre vanzare in cadrul statiilor OMV si carduri in valoare de 10, 30 sau 50 USD, oferind acces la internet pentru 7, 23 sau, respectiv, 40 de ore. Acestea sunt valabile timp de 2, 4 sau 6 luni de la activare.

Zapp a fost de curand achizitionat de Saudi Oger Ltd, grup care este de asemenea actionar principal al Oger Telecom, lider in servicii de telefonie mobila pe piete in curs de dezvoltare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri