Cosmote Romania va reduce la 16 iunie, cu pana la 40%, tarifele apelurilor initiate de abonatii companiei catre destinatii internationale, a anuntat operatorul de telefonie.

Compania a modificat grila de tarifare si a impartit-o in patru zone de interes.

"Conform studiilor de piata efectuate, topul destinatiilor internationale cuprinde tari din Europa, dar si state precum SUA, Canada si Israel. Pentru a facilita comunicarea pe acest segment, tarifele pentru apelurile catre retele fixe din zonele mentionate au fost reduse cu pana la 40%, la 0,3 euro/minut (fara TVA). In acelasi timp, noile tarife internationale catre retele mobile din SUA, Canada si Israel sunt de 0,3 euro/minut (fara TVA), iar pentru retele mobile din Europa de 0,45 euro/minut (fara TVA)", potrivit unui comunicat al Cosmote.

Compania mentioneaza ca la nivelul intregii piete de telefonie mobila din Romania apelurile internationale au inregistrat o crestere constanta in ultimii trei ani. In 2007, majorarea a fost de 40%, iar durata apelurilor initiate catre destinatii internationale a totalizat peste 400 de milioane de minute.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si