HP colaboreaza cu AMD pentru a oferi alternative pe piata aflata intr-o ascensiune rapida a notebook-urilor dedicate companiilor mici si mijlocii.
HP a anuntat ca a stabilit un parteneriat cu AMD pentru a raspunde solicitarilor pietei de dispozitive mobile destinate IMM-urilor. Primul rezultat al acestei colaborari este HP Compaq nx6125 - un notebook PC accesibil, care incoporeaza tehnologia mobila pe 64 de biti(1) AMD Turion, cel mai nou procesor al companiei, optimizat pentru mobilitate, care dispune de facilitati avansate de securitate.

Oferind mai multe optiuni pentru tehnologiile de procesare, HP pune acum la dispozitia clientilor din mediul de afaceri una dintre cele mai extinse game de produse mobile, practic la orice pret si nivel de performanta.

Pe langa notebook-ul PC HP Compaq nx6125, HP introduce si programul HP Smart Mobility Access, o oferta comuna de produse si programe de instruire pentru reselleri, precum si seria de proiectoare digitale HP mp2200, extrem de usoare si simplu de folosit.
Noile oferte fac parte din initiativa HP Smart Office a companiei, care asigura tehnologie, consultanta si servicii inteligente pentru IMM-uri, ajutandu-le sa dedice mai putin timp IT-ului si sa se axeze mai mult pe cresterea afacerii.

Companiile mici si mijlocii sunt in mod clar tinta cea mai buna de pe piata produselor mobile, iar faptul ca nu sunt legate de birouri le ofera un avantaj competitional, permitandu-le angajatilor sa acceseze informatii importante de afaceri oricand si oriunde au nevoie, spune Kevin Gilroy, prim vicepresedinte global si director general al diviziei Small and Medium Business din cadrul HP. Lucrand cu AMD, suntem capabili sa ne extindem portofoliul tehnologic HP Smart Office si sa oferim in continuare IMM-urilor tehnologii mobile inteligente, fiabile si mai sigure, la preturi extrem de competitive.

Potrivit unui studiu dedicat companiilor mici, comandat de HP si realizat de Harris Interactive in luna martie, 36% din proprietarii de companii mici intevievati(2) intentioneaza sa isi completeze anul viitor infrastructura tehnologica cu notebook-uri, in timp ce 35% din companiile mici intervievate cred ca notebook-urile le ajuta sa fie competitive cu companiile de dimensiuni mai mari (3). In plus, IDC a informat recent ca piata notebook-urilor pentru IMM-uri a crescut in primul trimestru al anului 2005 cu 24 de procente fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Prin colaborarea stransa cu HP si prin introducerea tehnologiei mobile AMD Turion pe 64 de biti, AMD poate deservi piata notebook-urilor pentru afaceri mai bine decat inainte, afirma Marty Seyer, vicepresedinte si director general al diviziei Microprocessor Solutions Sector din cadrul AMD.

Companiile doresc securitate si protejarea investitiilor. Iar AMD este singurul furnizor care ofera atat securitate imbunatatita cat si tehnologie mobila pe 64 de biti, oferindu-le clientilor din mediul de afaceri din intreaga lume posibilitatea de a face investitii mai inteligente in IT.

Tehnologia HP Smart Office

Pornind de la faptul ca anul 2005 este considerat Anul mobilitatii, HP introduce noua tehnologie Smart Office pentru profesionistii mobili: notebook-ul PC HP Compaq nx6125 si seria de proiectoare digitale HP mp2200.

Introducerea modelului nx6125 marcheaza al 11-lea notebook nou pentru afaceri pe care compania l-a lansat in ultimele 140 de zile. Acesta le ofera clientilor un design usor si subtire, care asigura cea mai buna securitate din industrie, oferind in acelasi timp o valoare impresionanta pentru afaceri. Principalele beneficii ale acestuia sunt:

- Securitate: Apartinand portofoliului de securitate HP ProtectTools, notebook-ul integreaza senzorul HP de identificare biometrica a amprentei, care le ofera clientilor o modalitate de autentificare convenabila si usor de folosit, dar si mai sigura decat utilizarea exclusiva a parolelor. De asemenea, HP ProtectTools include si un cititor integrat de Smart Card-uri, in timp ce HP Credential Manager creste securitatea retelei prin oferirea unei solutii care permite autentificarea securizata printr-o singura parola, astfel incat utlizatorii nu trebuie sa retina mai multe parole complexe.

- Valore impresionanta pentru afaceri: Incepand de la preturi sub 1000 de dolari, IMM-urile pot sa-si permita modelul nx6125 in configuratii robuste, cu facilitati biometrice integrate, conectivitate wireless LAN si un display(4) de 15 inci, precum si o perioada de garantie de trei ani.(5) De asemenea, notebook-ul dispune de Radeon Xpress200M de la ATI, un cipset DirectX 9 pentru platforme AMD, care ofera o experienta mobila exceptionala, din punct de vedere al supletii si greutatii.

- Fiabilitate si usurinta in utilizare: Performanta si facilitati complexe intr-un design mobil, usor si subtire; autonomie imbunatatita a bateriei, inclusiv tehnologia de management a energiei, AMD PowerNow!, si o baterie de voiaj optionala, pentru cresterea autonomiei; confort imbunatatit si o varietate de facilitati de fiabilitate si durabilitate, printre care laminare la cald, rezistenta la zgarieturi si sistemul de protectie HP Panel.

Pentru a asigura o mobilitate si mai mare pentru profesionistii din sectorul IMM, HP introduce si seria de procesoare digitale HP mp2200, extrem de usoare si simplu de folosit. Aceste proiectoare de voiaj permit instalarea si oprirea simpla si rapida, cea mai buna calitate a imaginii din aceasta clasa(6), precum si conectivitate cu practic orice sursa. Principalele beneficii ale acestei serii sunt:

- Greutatea extrem de redusa, viteza si usurinta in utilizare: cantaresc circa un kilogram; se instaleaza rapid si se opresc in doar 15 secunde; sunt compacte si au un design industrial.

- Ofera cea mai buna calitate a imaginii din aceasta clasa, permitand o afisare clara, luminoasa a prezentarilor: pana la 1500 de lumeni ANSI, rata de contrast super clara de 2,200:1 si tehnologie DLP.

- Conectarea practic cu orice sursa: intrarile multiple permit conectarea cu notebook-ul, handheld-ul, VCR-ul sau HDTV-ul utilizatorului.

Consultanta HP Smart

Multe IMM-uri considera implementarea tehnologiilor mobile si wireless un proiect descurajator, de multe ori acestea lucrand fara indrumare locala. Pentru a simplifica utilizarea tehnologiilor mobile de catre clienti, HP a lansat programul HP Smart Mobility Access, un pachet de produse si programe de instruire pentru resellerii care pot oferi expertiza locala specializata.

Programul HP Smart Mobility Access reduce semnificativ complexitatea activitatilor de vanzare, portare si implementare a solutiilor de acces mobil la email, de partajare a fisierelor de afaceri si de acces la intranetul companiei. Pachetul include un server Microsoft Small Business, un server HP ProLiant, precum si mai multe variante de dispozitive mobile, de la dispozitive inteligente si handheld-uri HP iPAQ pana la notebook-uri HP Compaq pentru afaceri, precum si alte cateva optiuni, inclusiv imprimante pentru retea si o retea wireless pentru birou.

Servicii HP Smart

Prin programul de leasing HP Financial Services Budget Stretcher, valabil pentru noile notebook-uri si proiectoare digitale portabile, HP simplifica si utilizarea solutiilor mobile. Programul le permite clientilor calificati sa achizitioneze noi echipamente si servicii in valoare de pana la 250.000 $, pe o perioada de leasing de 27, 39 sau 51 de luni, oferindu-le IMM-urilor accesul la tehnologia pe care si-au planificat-o, la o suma pe care si-o permit la momentul respectiv.
Mai multe informatii despre produsele si solutiile incluse in acest comunicat sunt disponibile la adresa www.hp.com/go/mobilitysummit2005.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri