Operatorul de telefonie mobila Cosmote a investiti peste 18 milioane euro in extinderea si dezvoltarea retelei GSM in judetul Galati, 99% din populatia judetului Galati, a informat compania.

Totalul investitiilor in retea pentru judetul Galati se va ridica la peste 22 de milioane de euro pana la sfarsitul anului 2008, pe masura ce alte proiecte de acoperire sunt finalizate.

In prezent, la nivel national, Cosmote ofera acoperire pentru peste 98% din populatia Romaniei si 87% din teritoriu, potrivit datelor companiei. Anul trecut, Cosmote a facut investii 201 milioane de euro in Romania, cea mai mare parte din suma fiind directionata catre infrastructura retelei.

Atat in judetul Galati, cat si la nivel national, produsele si serviciile Cosmote sunt distribuite prin intermediul magazinelor Cosmote si ale partenerilor sai, precum Germanos, Romtelecom, Internity si alti dealeri independenti. Produsele si serviciile Cosmote sunt distribuite prin 16 magazine in municipiul Galati si 27 de locatii in intregul judet.

Cosmote continua sa fie cel mai dinamic operator de telefonie mobila din Romania, avand la sfarsitul lunii martie 2008 un numaru total de 4,2 milioane de clienti si o cota de piata de 17%. Cosmote este prezent in Romania din decembrie 2005 si detine retailerul telecom Germanos.

Cosmote Romania a anuntat la sfarsitul primul trimestru al anului in curs 4,23 mil. clienti.

Veniturile operatorului de telefonie mobila Cosmote Romania au crescut cu 94% in primul trimestru, la 53,2 mil. euro, fata de 27,38 mil. euro in aceeasi perioada a anului precedent. Compania si-a redus pierderile cu 26,9%, pana la 7,7 mil. euro, potrivit datelor furnizate de OTE.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
RCS & RDS intra in hora 4G, la un an intarziere de concurenta