Zapp si Fujitsu Siemens Computers au anuntat lansarea pachetului “Internet Ready 2 Go!” care ofera o solutie completa de mobilitate compusa dintr-un laptop si un modem de date la un pret si o oferta de servicii de date foarte avantajoasa.

Achizitionarea acestei solutii mobile, laptop si un modem de date, asigura utilizatorului un acces facil si eficient la Internet sau email oriunde in zona de acoperire Zapp.

In ceea ce priveste serviciile de date care pot fi asociate acestui pachet, utilizatorul poate alege oricare serviciu de date oferit de Zapp: ZOE (Zapp Online Express) Unlimited, ZOE 10, ZOE Unlimited 1.5 GB sau ZOE Prepaid Cards in functie de nevoile sale de comunicare, acestea adresand diferit necesitati de comunicare mai intense, de business sau doar de comunicare personala si amuzament.

Notebook-ul care este parte a acestui pachet promotional este unul foarte versatil si util pentru orice situatie, o combinatie perfecta intre performanta si mobilitate. Laptopul Esprimo Mobile V5535 are un display de 15,4 inch pentru un confort maxim de vizibilitate, procesor Intel® Core™2 Duo Mobile, 1GB RAM, unitate optica de tip DVD writer integrata si este echipat cu Windows XP Home.

Pe de alta parte, serviciile de date de la Zapp ofera utilizatorilor planurile cu cele mai competitive preturi pe MB si posibilitatea de a alege un plan cat mai apropiat nevoilor lor de transmisii de date.

Pachetul promotional “Internet Ready 2 Go” este disponibil doar in magazinele proprietare Zapp pana la data de 15 Septembrie 2008.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
ANCOM a cerut furnizorilor de Internet blocarea accesului la site-ul sancționat
Setari Cookie-uri