"Eficienta este unul din cele mai importante avantaje pe care il poate avea internetul in comparatie cu alte medii, tocmai prin multitudinea de mijloace prin care poate fi direct sau indirect masurata, optimizata si chiar crescuta. De aceea credem ca e important sa atragem atentia asupra eficientei mai ales cu ocazia principalului eveniment al industriei online", a declarat director executiv IAB Romania, Ionut Oprea.

Asociatia industriei de publicitate online, IAB Romania este partenerul Millenium Communications in organizarea celei de-a opta editie a competitiei Internetics.

"IAB Romania si Internetics au cateva obiective comune, ambele isi propun sa ajute la dezvoltarea industriei din Romania, prin impunerea si promovarea de standarde, exemple de performanta si modele de excelenta. IAB Romania isi propune sa foloseasca oportunitatile oferite de Internetics pentru a oferi industriei online din Romania si alte resurse pentru a se dezvolta", a adaugat Ionut Oprea.

Membrii juriului vor nota una sau mai multe categorii de concurs, in functie de specializarile lor. Taxa de inscriere in competitie este de 200 RON pentru fiecare sectiune si trebuie platita pana la 15 septembrie. In cazul in care un participant doreste sa inscrie mai multe lucrari in concurs, acesta va face plata pentru fiecare lucrare in parte sau cumulata.