Airbites, unul din jucatorii importanti de pe piata de telecomunicatii din Romania, ofera cu ocazia sarbatorilor “Internet la dublu”.
Compania ofera noilor sai clienti Internet gratuit cu pana la 512 Kbps in Internet si 2 Mbps in retea si de 2 ori mai mult Internet pentru fiecare Mbps suplimentar achizitionat pana la 31 ianuarie 2009.

Mai mult, clientii au posibilitatea sa testeze gratuit, timp de 3 luni, serviciile Airbites de Telefonie, Televiziune Digitala si Sharing & Backup.

Taxa de administrare conexiune este gratuita pentru contractele incheiate pentru achizitionarea unui abonament cu latime de banda de minim 2 Mega. Pentru a se bucura de avantajele acestei campanii, clientii trebuie sa incheie contracte pe minim 2 ani.

Airbites este furnizor de solutii de comunicatii si tehnologie a informatiei, prezent in Polonia, Bulgaria, Ucraina si Romania, care are un actionariat puternic, Swisscom, liderul pietei de telecomunicatii din Elvetia.

Mai multe detalii se gasesc pe site-ul companiei, www.airbites.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri