Software de analiza predictiva pentru companii

Romsym Data, unic distribuitor autorizat al produselor SPSS in Romania, cel mai mare producator de aplicatii software de analiza predictiva, a lansat pe piata o versiune imbunatatita a pachetului lider de software statistic-SPSS 14.0, pentru a spori puterea analizei predictive.

"Aceasta este o versiune ce permite implementare si integrare mai usoare pentru organizatii - a aratat Florina Balint, director executiv al distribuitorului roman. Avem acum o platforma puternica, imbunatatita pentru utilizatori multipli simultani ai unor mari cantitati de date, pe care se pot dezvolta programe si aplicatii importante. Capacitatile sporite de gestionare si analiza a datelor le vor oferi companiilor posibilitatea de a face previziuni de mare precizie." Organizatiile din intreaga lume recunosc faptul ca tehnologiile statistice si predictive reprezinta active tot mai importante ale companiilor.

Noile functionalitati aduse de versiunea lansata acum cuprind: management al datelor mai puternic, capacitati de raportare sporite, un nou modul adaugat ce permite validarea mai usoara a datelor, previzionare mai usoara si mult mai puternica, o noua extensie de programare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri