Orange extinde parteneriatul strategic cu Sony Ericsson pentru dezvoltarea unor noi servicii, orientate catre divertisment si multimedia.

Pe langa muzica, parteneriatul prevede includerea unei game noi de telefoane cu functii de divertisment, precum seria de telefoane Cyber-shotTM si alte modele care asigura acces la jocuri pe platforma Java.

Parteneriatul a fost prelungit pentru o perioada de doi ani. Din 2006 si pana in prezent, Orange a vandut peste 6,3 milioane de telefoane Walkman, ajungand a fi cel mai mare distribuitor de astfel de terminale din Europa.

Noile produse Sony Ericsson vor face parte din seria Orange Signature. Utilizarea telefoanelor Walkman pentru accesarea Orange Music Store - serviciul care ofera acces la descarcarea a peste 1 milion de piese muzicale - a generat o crestere cu 50% a consumului de muzica fata de consumul inregistrat de utilizatorii altor telefoane muzicale.

Pe langa muzica, parteneriatul extins va integra serviciile inovative Orange Photo, Orange Games si Orange Downloads in noua gama de telefoane Sony Ericsson.

“Pe langa muzica, am remarcat o crestere accentuata a numarului de jocuri descarcate si a numarului de persoane care fac schimb de fotografii, prin urmare este timpul sa valorificam si aceste oportunitati”, a declarat Yves Maitre (foto), Senior VP Services Orange.

Orange Romania a comercializat in 2008 cu 20% mai multe terminale smartphone fata de anul precedent. La sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata romaneasca avea venituri de 349 milioane de euro.

Sony Ericsson este o companie internationala de top, cu vanzari de peste 97 de milioane de telefoane in 2008.

Sursa foto: msmobiles.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Brandul OPPO intră oficial în România: ce smartphone-uri oferă
Setari Cookie-uri