O problema constanta cu care se confrunta utilizatorii o reprezinta numarul mare de emailuri primite. Noul HTC Snap rezolva aceasta problema prin intermediul aplicatiei "Inner Circle".

Aceasta tasta speciala permite utilizatorilor sa-si arhiveze emailurile dintr-o lista de contacte preselectata la inceputul inboxului, dand posibilitatea ca emailurile importante sa fie rezolvate in timp util.

"Inner Circle este o aplicatie ce permite utilizatorilor sa-si prioritizeze mesajele", spune John Wang, Chief Marketing Officer, HTC Corporation.

Noul HTC Snap masoara 12 mm grosime si are o baterie standard 1500mAh ce permite un timp de vorbire de 8 ore si jumatate. Tastatura integrala QWERTY este creata ergonomic cu taste mari ce ies in evidenta si un feedback tactil receptiv pentru a putea scrie emailuri si mesaje rapid, corect si confortabil.

HTC Snap va fi disponibil in al doilea trimestru din 2009, iar la nivel global in a doua jumatate a anului. In plus, pe piata din Statele Unite, in vara va fi disponibila o versiune accesibila ce suporta HSDPA la 850/1900MHz, sub numele de HTC S721.