HTC Corporation, una din cele mai mari companii de echipamente mobile, lanseaza noul HTC Snap cu tastatura QWERTY, care va fi disponibil in Romania la sfarsitul trimestrului al doilea din 2009, la pretul recomandat de 275 euro plus TVA .
O problema constanta cu care se confrunta utilizatorii o reprezinta numarul mare de emailuri primite. Noul HTC Snap rezolva aceasta problema prin intermediul aplicatiei "Inner Circle".

Aceasta tasta speciala permite utilizatorilor sa-si arhiveze emailurile dintr-o lista de contacte preselectata la inceputul inboxului, dand posibilitatea ca emailurile importante sa fie rezolvate in timp util.

"Inner Circle este o aplicatie ce permite utilizatorilor sa-si prioritizeze mesajele", spune John Wang, Chief Marketing Officer, HTC Corporation.

Noul HTC Snap masoara 12 mm grosime si are o baterie standard 1500mAh ce permite un timp de vorbire de 8 ore si jumatate. Tastatura integrala QWERTY este creata ergonomic cu taste mari ce ies in evidenta si un feedback tactil receptiv pentru a putea scrie emailuri si mesaje rapid, corect si confortabil.

HTC Snap va fi disponibil in al doilea trimestru din 2009, iar la nivel global in a doua jumatate a anului. In plus, pe piata din Statele Unite, in vara va fi disponibila o versiune accesibila ce suporta HSDPA la 850/1900MHz, sub numele de HTC S721.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si