Orange, primul operator de telefonie mobila din Romania, lanseaza un abonament creat special pentru iPhone 3G, la un tarif de 20 euro pe luna, cu TVA inclus.
Cu ocazia inaugurarii noului magazin online, Orange lanseaza acest nou tip de abonament dedicat iPhone 3G, la un tarif lunar de 20 euro (TVA inclus), disponibil exclusiv online pana pe 23 iunie.

Clientii care achizitioneaza noul abonament pot beneficia si de promotia online pentru terminalul iPhone cu memorie de 16GB care poate fi achizitionat la pretul celui de 8GB, respectiv 309 euro (TVA inclus).

Cu noul abonament iPhone 3G, clientii Orange primesc 180 de minute pentru convorbiri in orice retea nationala oricand, 50 de mesaje scrise si asigura 500 MB pentru browsing de Internet direct pe telefonul mobil. Acesta poate fi cumparat din magazinul online atat de noii clienti Orange, cat si de clientii existenti, cu un contract pe 24 luni.

Utilizatorii iPhone 3G care doresc sa beneficieze de mai multe minute de convorbire, mesaje scrise si trafic de date mai au la dispozitie doua abonamente dedicate iPhone, cu tarife lunare de 39 euro (fara TVA) si respectiv 59 euro (fara TVA).

Principalii concurenti ai Orange pe piata locala sunt Vodafone si Cosmote.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Serviciu inedit în Iași: livrare acasă pentru reparații de telefoane
Setari Cookie-uri