Vodafone Romania a introdus urmatorului nivel de broadband mobil, HSPA+, care tripleaza vitezele de date mobile disponibile in prezent: de la 7,2 Mbps pana la 21,6 Mbps pentru download, si de la 1,45 Mbps pana la 5,7 Mbps pentru upload.

Clientii Vodafone din segmentul de business pot testa noile carduri de date care ofera cele mai mari viteze de Internet mobil din Europa, prin reprezentantii de Vanzari Directe.

Clientii persoane fizice pot testa, de asemenea, noile viteze de Internet mobil in trei magazine Vodafone din Bucuresti: Mosilor, Magheru si Unirii.
Reteaua Vodafone HSPA+ acopera in prezent cele mai importante centre de business, zone rezidentiale, precum si mai multe spatii exterioare din Bucuresti. Pana la sfarsitul acestei luni, cand serviciul va fi lansat comercial pentru toti clientii, Vodafone va continua extinderea acoperirii retelei HSPA+, inclusiv in alte orase mari din tara.

“Aceasta este o noua etapa a strategiei Vodafone de mobile broadband, prin care continuam sa construim cea mai performanta retea de date mobile din Romania. Clientii Vodafone reprezinta majoritatea utilizatorilor de solutii de conectivitate mobila pentru PC-uri de pe piata locala si dorim sa ramanem in continuare operatorul preferat in acest segment. Cresterea performantelor retelei anuntata astazi va aduce beneficii si pentru clientii serviciilor broadband care utilizeaza in prezent un abonament de date cu viteze mai mici. Pentru a-i recompensa pe clientii nostri, dublam viteza de retea pentru toate pachetele de date mobile de 1 Mbps, 1,8 Mbps si 3,6 Mbps, fara costuri suplimentare pentru utilizatori”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Cresterea vitezei de date mobile pentru clientii Vodafone Mobile Connect va fi facuta automat si proactiv de catre Vodafone, in perioada 15 – 30 septembrie 2009. Clientii Vodafone vor beneficia de vitezele sporite de date, daca dispozitivul de conectare pe care il utilizeaza permite acest lucru.

Zapp ofera Internet mobil cu viteze de 21,6 Mbps in Capitala


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si